UNIFORME SCOLARE


Am reusit sa ne remarcam prin calitatea produselor noastre, in prezent colaboram cu 6 institutii de invatamant si ne dorim sa mentinem aceasta linie de lucru in vederea stabilirii cat mai multor colaborari de acest tip.

Colegiul German Goethe – http://www.colegiulgoethe.ro/

“Colegiul German Goethe din București, situat în strada Cihoschi nr. 17, are o istorie de două veacuri și jumătate, care a început în 1751, când în casa parohială din mahalaua Stejarilor (Str. Lutherană de astăzi), sub oblăduirea învățătorului Peter Roth, a început să funcționeze "Școala comunității evanghelice" cu predare în limba germană.”

Scoala Gimnaziala Nr. 79http://scoala79.ro

“Şcoala Gimnazială Nr. 79, ale cărei începuturi se pierd în negura timpului, îşi împleteşte istoria cu cea a oraşului Bucureşti.”

Scoala Gimnaziala Nr. 45 Titu Maiorescuhttp://www.scoala45.ro

“Şcoala gimnaziala – prima treaptă în educarea tinerei generaţii.”

 

Şcoala ‘’Pia Bratianu’’ a fost construita in anul 1922 de catre familia Brătianu si donata la 25 noiembrie 1925 Ministerului Instructiunii, ,, impreuna cu locul de 5000m2, mobilierul ce-i apartine si intregul inventar”. In actul de donatie era prevazut ca ,, Şcoala de Educatoare ce functioneaza in imobil să poarte numele de Institutul de puericultură si educatoare”.

 

Scoala Gimnaziala nr. 171 Petre Ispirescu – http://www.scoala171pi.ro/

„Fericit este copilul care găseşte în fiecare etapă a drumului său, pe educatorul capabil să-i insufle treptat forţa şi elanul necesare împlinirii destinului său ca om.” Maurice Debesse

Scoala si Gradinita Kids Club –  http://kidsclub.ro

“Kids Club a lut fiinta in anul 2002, propunandu-si sa creeze un mediu cald, familiar unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii.”

Scoala Gimnaziala 175 ''Sfantul Nicolae''  - https://plus.google.com/112215990245206507935/about?hl=en   

 https://www.facebook.com/pages/Scoala-Generala-175-Sfantul-Nicolae/254956844518473

Scoala primara "Ina School" cu invatamant primar si prescolar, sediul in Bucuresti,  zona ultracentrala, Universitate - Coltei - Rosetti. Aici, intr-un mediu linistit unde primeaza calmul si buna dispozitie, te vei dezvolta armonios si vei invata: sa-i respecti pe cei din jur, sa legi primele prietenii, sa socializezi, sa-ti conturezi personalitatea, sa te joci si sa participi la activitati de tip prescolar conform programei ministerului.

Scoala si Gradinita Fridolinhttp://www.kigafridolin.ro

“Alegerea subiectelor tematice şi lingvistice se orientează după interesul copilului şi după capacitatea lui psihologică pentru învăţare. Subiectele corespund şi amplifică interesul copilului, se adresează sentimentelor lui, stimulează angajamentul, fantezia şi creativitatea lui.”

 

CONT CLIENT
COS PRODUSE